ANF koiranruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
ANF - No wheat - No corn
 
 
No wheat - No corn
 
 
 
 
 
 

 
 

ANF Performance - korkealaatuinen koiran kana & riisi täysravinto kehitettynä erityisesti hyvin aktiivisille ja vaativille koirille. Se on valmistettu kehittyneellä valmistustekniikalla vain parhaista raaka-aineista takaamaan parhaan ravitsemuksen koiralle. Se on erittäin maistuvaa, täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa, joka sopii erinomaisesti myös vaativille koirille. Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, vahvaa lihaksistoa, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Lisäksi se sisältää runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä luonnollista glukosamiinia ja kondroitiinia ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä. Erittäin sulavana täysravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisenä eli pääraaka-aineena on korkealaatuinen kuivattu kananliha (41 %). Kuivattu kananliha vastaa 3-5 kertaista määrää tuorelihaa, joka on vesipitoista ja se vesi poistuu kuivara-vinnon valmistusprosessissa, jolloin jäljellä jää vain murto-osa sen alkuperäisestä määrästä. ANF Performance on aidosti kananlihapohjainen täysravinto, eikä se myöskään sisällä vehnää, maissia, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua. Se on myös säilöntäaineeton, luonnollinen koiran täysravinto, valmistettuna vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan tuoksun ja herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat.

ANF - No Wheat - No Corn
         
Parannetut koostumukset - ei vehnää,
ei maissia, eikä palkokasveja !       
 
 
Tuloksia, jotka näkyvät koirassasi !  

     


ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.

Ruokintataulukko (päivittäiseen ruokintaan):
 
 
Koiranpaino
Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
 
 
 
  1 - 3 kg.
30 - 60 g. 0,7 - 1,3 dl. / pv.
  3 - 10 kg.
60 - 150 g.  1,3 - 3,5 dl. / pv.
10 - 25 kg.
150 - 275 g. 3,5 - 6,2 dl. / pv.
25 - 35 kg.
275 - 350 g.  6,2 - 8,0 dl. / pv.
35 - 45 kg. 350 - 420 g. 8,0 - 9,6 dl. / pv.
> 45 kg.
420 g. + 6 g. / kg. 9,6 dl. + 1 dl. / 7,3 kg.
 
 
ANF Performance

Analyysitakuu:
Raakavalkuainen
30,00
 %
Raakarasva
20,00
 %
Raakakuitu
3,50
 %
Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (tuhka)
9,50
 %
Kalsium (Ca)
1,80
 %
Fosfori (P)
1,00
 %
Kupari (Cu)
15,00
 mg/kg
Vitamiini A
25.694  ky/kg Vitamiini D 2.292  ky/kg
Vitamiini E
125  ky/kg Vitamiini C 185  mg/kg
Alfalinoleenihappo (Omega 3)
0,94  % Linolihappo (Omega 6) 3,44  %
 
Valmistusaineet:
Kuivattu kananliha (41 %), täysjyväriisi, kananrasva (antioksidantti: tokoferolit), juurisikuri, kaura, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, pellavansiemen, kalsiumkarbonaatti, kananmaksauute, natriumkloridi, kalaöljy, kaliumkloridi, koliinikloridi, panimohiiva, vitamiini E, Yucca schidigera -kasviuute, askorbyylifosfaatti, ferrosulfaatti (raudan lähde), sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, vitamiini B12, vitamiini A, niasiini, natriumseleniitti, vitamiini D3, biotiini, kalsiumpantotenaatti, B1 vitamiini, B2 vitamiini, B6 vitamiini, kalsiumjodaatti (jodin lähde), foolihappo. Valmistusmaa: Englanti.
 
Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).
 
 
 
ANF Finland                   
Puh. 09-2731241 / Fax 09-2731208   
e-mail: anf.finland        

Saatavilla lemmikkieläinliikkeistä

ANF Performance
 
 
 
 
 
ANF - oxygen free barrier packaging

©2014 Best Premiums. All rights reserved.