ANF koiranruoka - 100 %:n tyytyväisyystakuu !
 
 
ANF - No wheat - No corn
 
 
No wheat - No corn
 
 
 
 
 
 

 
 

ANF Low Activity / Senior - korkealaatuinen koiran riisi & kana täysravinto kehitettynä erityisesti vähän liikkuville ja iäkkäille koirille. Se on valmistettu kehittyneellä valmistustekniikalla vain parhaista raaka-aineista takaamaan koiralle parhaan mahdollisen ravitsemuksen. Se on erittäin maistuvaa, täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa, joka sopii erinomaisesti myös herkille koirille. Se on kehitetty ylläpitämään koiran ihanteellista terveyttä ja hyvinvointia, tuuheaa ja kiiltävää turkkia, sekä tervettä ihoa. Lisäksi se sisältää runsaasti terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, sekä riittävän korkeat pitoisuudet luonnollista glukosamiinia ja kondroitiinia ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä. Erittäin sulavana täysravintona myös koiran jätökset ovat pienet ja kiinteät ja siten helposti pois korjattavissa.

Tuotteen valmistuainelistalta voit havaita, että listan ensimmäisinä eli pääraaka-aineina on ruskea riisi ja kananliha (28 %), eikä se sisällä vehnää, maissia, eikä se sisällä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua. Se on säilöntäaineeton, täysin luonnollinen, koiran kevyt-täysravinto ja se on valmistettu vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista, jotka antavat sille lihaisan ruoan tuoksun ja todella herkullisen aromin, johon koirat ihastuvat.

ANF - No Wheat - No Corn
         
Parannetut koostumukset - ei vehnää,
ei maissia, eikä palkokasveja !       
 
 
Tuloksia, jotka näkyvät koirassasi !  
       

ANF:n ainutlaatuinen pakkaustekniikka on alallaan vertaansa vailla. Kilpailijoiden tyytyessä vain kauniisiin ulkokuoriin, on ANF kehittänyt pakkaustekniikkansa huippuunsa omalla alallaan, taatakseen, että nelijalkaiset asiakkaamme saavat ruokakuppiinsa parhaan mahdollisen ravitsemuksen. ANF täysravinnot pakataan valoa läpäisemättömään ja täysin hapettomaan pakkaukseen siten, että ilmaa ei pääse tuotteeseen, mikä takaa, että valo ja ilman happiradikaalit eivät heikennä täysravinnon korkealaatuisuutta, sen ravintoarvoja ja maistuvuutta. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät todella korkealaatuisina ja tuoreina koirasi ruokakupille asti. Koirasi havaitsee sen korkean laadun ja sinä, sen erinomaisen maistuvuuden koirallesi.

Ruokintataulukko (päivittäiseen ruokintaan):
 
 
Koiranpaino
Ruokamäärä / päivä 1 dl. = 44 g.
 
 
 
  1 - 3 kg.
40 - 100 g. 0,9 - 2,2 dl. / pv.
  3 - 10 kg.
100 - 185 g.  2,2 - 4,3 dl. / pv.
10 - 25 kg.
185 - 365 g. 4,3 - 8,2 dl. / pv.
25 - 35 kg.
365 - 450 g.  8,2 - 10,2 dl. / pv.
35 - 45 kg. 450 - 550 g. 10,2 - 12,2 dl. / pv.
> 45 kg.
550 g. + 6 g. / kg. 12,2 dl. + 1 dl. / 7,3 kg.
 
 
ANF Low Activity / Senior

Analyysitakuu:
Raakavalkuainen
24,00
 %
Raakarasva
10,00
 %
Raakakuitu
4,00
 %
Kosteus
10,00
 %
Hehkutusjäännös (tuhka)
8,50
 %
Kalsium (Ca)
1,40
 %
Fosfori (P)
0,90
 %
Kupari (Cu)
14,00
 mg/kg
Vitamiini A
25.694  ky/kg Vitamiini D 2.292  ky/kg
Vitamiini E
130  ky/kg Vitamiini C 185  mg/kg
Alfalinoleenihappo (Omega 3)
0,61  % Linolihappo (Omega 6) 1,82  %
 
Valmistusaineet:
Täysjyväriisi, kuivattu kananliha(28 %), kaura, juurisikuri, kananrasva (antioksidantit: luonnolliset tokoferolit), kuivattu kananmuna, pellavansiemen, kuivattu kala, kalsiumkarbonaatti, kananmaksauute, kaliumkloridi, natriumkloridi, mononatriumfosfaatti, kalaöljy, koliinikloridi, panimohiiva, vitamiini E, Yucca schidigera -kasviuute, askorbyylimonofosfaatti, ferrosulfaatti (raudan lähde), sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, vitamiini B12, vitamiini A, niasiini, natriumseleniitti (seleenin lähde), vitamiini D3, biotiini, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti (vitamiini B1),riboflaviini (vitamiini B2), pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), kalsiumjodaatti (jodin lähde), foolihappo. Valmistusmaa: Englanti.
 
Lisätty antioksidanttina luonnollista tokoferoli-kasviuutetta ja C-vitamiinipalmitaattia. Ei sisällä väri- ja säilöntäaineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).
 
 
 
ANF Finland                   
Puh. 09-2731241 / Fax 09-2731208   
e-mail: anf.finland        

Saatavilla lemmikkieläinliikkeistä

ANF Low Activity / Senior
 
 
 
 
 
ANF - oxygen free barrier packaging

©2014 Best Premiums. All rights reserved.